A nagyteljesítményű MODUL USB-töltőaljzatokkal egyszerűen és kényelmesen töltheti fel készülékeit

Manapság, amikor elárasztanak bennünket a mobiltelefonok, okosórák, táblagépek, sportkamerák, navigációs és egyéb berendezések, feltöltésük teljesen hétköznapi rutinfeladattá vált.

Lakásunkban gyorsan felgyülemlik egy csomó különböző adapter, csatlakozó és kábel, amely problémára a TEM egyszerű megoldást kínál – a nagyteljesítményű EM67 és EM68 USB-töltőaljzatot. Mindkettő moduláris elemként van kialakítva és beszerelésük azonos az egyszerű Modul elektromos aljzatéval.

Az EM67 és EM68 USB-töltőaljzat – legyen elhelyezve akár a dolgozóasztalokon, akár az irodákban vagy önálló „dugaljként” a lakásában vagy nyilvános térben – gondoskodik elektronikus berendezéseinek kényelmes és megbízható töltéséről. 

Kis méretük ellenére az USB-töltőaljzatok igen nagyteljesítményűek, ezért egyszerűen és gyorsan feltöltheti velük eszközeit dupla USB-A típusú csatlakozón (EM67), kombinált USB-A és a még újabb USB-C típusú csatlakozón (EM68) keresztül is. 

Az EM67 és az EM68 töltőaljzatok mindegyike két töltőcsatlakozóval rendelkezik (2,4 A és 3,0 A teljesítmény). Ezáltal egyszerre két készülék feltöltése válik lehetővé. Egyetlen berendezés töltésekor a névleges teljesítmény megmarad, két berendezés töltése esetén pedig megoszlik a kimeneti teljesítmény.

1M méretű USB-töltőaljzatok – különböző beépítési és elem-kombinációs lehetőségek

Egy modulos változatban állnak rendelkezésre, ezért igen egyszerűen kombinálhatók a moduláris kapcsolókkal, aljzatokkal és egyéb funkcionális MODUL elemekkel. Segítségükkel több funkciót kombinálhat egy helyen, továbbá elképzeléseinek és igényeinek megfelelő egyedi kombinációkat hozhat létre.
Az új USB-töltőaljzatok bekötésére és használatára vonatkozó műszaki útmutatók itt találhatók.

Az USB-töltőaljzatok széles színválasztéka

A rendelkezésre álló öt szín illeszkedik a Modul USB-töltőaljzatok esztétikus és sokoldalú megjelenéséhez, valamint az Ön ízléséhez, igényeihez és az adott környezethez.

Az USB-töltőaljzatokat tetszése szerint választhatja az alábbi színek egyikében:

  • fehér,
  • bézs,
  • ezüst,
  • fekete,
  • és antracit.

Az USB-töltőaljzatok egyszerűen beilleszthetők a munkahelyi, nyilvános vagy otthoni terek atmoszférájába, a dekoratív Pure, Soft vagy Line keretek pedig modern megjelenést és visszafogottan elegáns jelleget kölcsönöznek lakóhelyiségeinek vagy irodáinak.

A MODUL moduláris kapcsolók és aljzatok további kínálatáról a www.tem-hu.hu weboldalon olvashat bővebben.