Cégünkről

A TEM Čatež, d. o. o. az elektromos kapcsolók és aljzatok vezető szlovén gyártójaként már több, mint 40 éve kínál vevői részére könnyen használható, technológiailag innovatív és rendkívül esztétikus megjelenésű termékeket, melyek kellemes hangulatot teremtenek a különböző lakó- és munkakörnyezetekben.

TEM – a tökéletesség érintése

Tevékenységünk során olyan alapvető értékek vezérelnek bennünket, mint a becsületesség, nyitottság, egymás iránti bizalom és együttműködés.
Partnereink könnyen meg tudják ismerni cégünket és termékeinket, ugyanakkor termékeink könnyű beszerelhetőségével és használatával valamint gazdag szín- és anyagválasztékunkkal vevőink legmagasabb elvárásainak és a legbonyolultabb igényeknek is eleget tudunk tenni.
A mindennapi munkafolyamatokban résztvevőkkel igyekszünk nyílt és transzparens partneri viszonyt kialakítani, és vevőinknek pozitív felhasználói tapasztalatot nyújtani.

Munkalehetőség


Ha úgy érzi, hogy képességeivel szeretne hozzájárulni cégünk fejlődéséhez, ha szeretne velünk együttműködni az egyes projektek keretében és közel érzi magához értékeinket, akkor minél előbb küldje el nekünk életrajzát (CV), ill. rövid bemutatkozását a következő címre: :

tatjana.bregar@tem.si

Cégtörténet

  • 1973 – 1983
  • 1983 – 1993
  • 1993 – 2003
  • 2003 – 2013