Switch

Logiq

A forma, amely minden térben otthonos érzést kelt. A kapcsolók univerzális vonalvezetése különleges hangulatot kölcsönöz a modern munkahelyeknek és a bensőséges, kényelmes lakóhelyiségeknek egyaránt.

A színek harmóniája

A LOGIQ termékcsaládot a felhasználók által leginkább kedvelt, kipróbált és elegáns színárnyalatok palettája jellemzi. Önnek nem kell kompromisszumot kötnie, majd a LOGIQ termékcsalád alkalmazkodik Önhöz: a különleges igényeinek megfelelő színárnyalatot bármikor el tudjuk készíteni. Ez magától értetődik.

A színárnyalat kiválasztása

Korlátlan képzelet

A LOGIQ termékcsalád tetszőleges kombinációk kialakítását teszi lehetővé. Az egyszerű összeállítás érdekében készítettünk egy hasznos kiegészítőt, amely megkönnyíti a vízszintes és függőleges vonalak egymás utáni elrendezését. Az úgynevezett 55/55 rendszer lehetővé teszi, hogy mindig ugyanazokat az univerzális elemeket használja. Már tudja, mit szeretne? Ne aggódjon, a LOGIQ kapcsolók kitalálják gondolatait.

Logikus szerelési mód

Vízszintes

Az elemek kombinálásával takarékoskodhat a falon rendelkezésre álló hellyel. Korlátozott hely esetén a függőleges elrendezés a jó megoldás.

Függőleges

Kedvére kombinálhatja egymással az elemeket.

Egyszerűen eltávolítható

A látható elemek könnyedén szétszerelhetők. Ennek bizonyára a szobafestők is örülni fognak.

A legigényesebb elemek egyszerű kezelése

A LOGIQ termékcsaládhoz tartozó kapcsolók, szabályozók, érzékelők és aljzatok minden igényt kielégítenek, mindezt egy helyen. Használhatja őket egyenként vagy egy sorban. Mint minden család, amely növekszik és fejlődik, mi is tovább bővítjük kínálatunkat az Önök igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. Szívesen meghallgatjuk kívánságaikat, melyekre olyan megoldást kínálunk, amely a LOGIQ termékcsalád történetének egyszerű és magától értetődő folytatása lesz.

Jó tudni

ÉRINTÉSVÉDE-

LEM

Minden dugalj rendelkezik a feszültség alatt álló elemek érintése elleni beépített védelemmel.

VILÁGÍTÁS

A kapcsoló jól átgondolt konstrukciója később is lehetővé teszi az egyszerű világítást.

A KAPCSOLÁS MINŐSÉGE

Az ezüstötvözetből (AgNi) készült érintkezők gondoskodnak a megbízható kapcsolásról.

DUGASZOLHATÓ CSATLAKOZÓK

A dugaszolható csatlakozóknak köszönhetően a vezetékek gyorsan és megbízhatóan beköthetők. Ugyanahhoz a csatlakozóhoz két különböző átmérőjű vezeték csatlakoztatható.

MÉLYEBB RÖGZÍTÉS

A rögzítőkarmok mélyebb rögzítést tesznek lehetővé (akár csempébe, kerámialapba stb.).

A SZERELŐDO-

BOZOK ÖSSZEÁLLÍ-

TÁSA

A könnyedén beszerelhető szerelődobozok megkönnyítik a munkáját. A dobozok megfelelő távolsága garantált.

MÉRETEK

A díszítőkeretek 1-5-ig terjedő méretben kaphatók.

LOGIQ termékek

  • KAPCSOLÓK
  • ALJZATOK
  • DÍSZÍTŐKERETEK

A LOGIQ megoldást kínál a szabványos kerek szerelődoboz-rendszerek számára. Segítségével akár az egyszerűbb, akár az igényesebb installációk, az új épületek és az átalakítások egyaránt megtervezhetők. A rendszernél alkalmazott dugaszolható csatlakozók lerövidítik az elemek szerelési idejét.

Értékesítési hálózat