Értékesítési hálózat

A TEM termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Mixvill Kft.

Tulajdonosai a cég jogelődjét 1993-ban alapították. Azóta is 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A hosszú évek alatt meghatározó szerepet vívott ki a magyarországi villanyszerelési anyagok értékesítésében, exportjában és importjában.

Saját márkaneveink már jól csengenek nemcsak a hazai, hanem a külföldi piacokon is. Termékkínálatunk és árpolitikánk kialakításánál fokozott figyelmet fordítunk a megfelelő ár-érték arány érvényesítésére. Európa szerte 18 országba szállítjuk, szállíttatjuk termékeinket.

Ezáltal a külföldi eladások is évről-évre felívelő tendenciát mutatnak. Termékeinkről folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk, nemcsak partnereinktől, hanem az eladási statisztikákból is.

A Mixvill Kft. székhelye Debrecenben található. A 34 magyarországi fióküzlet közül 7 a fővárosban található. A kirendeltségeink, illetve a magyarországi és külföldi partnerek kiszolgálása Debrecenből a 7000m2-es központi raktárunkból történik. A kiszállításokat 9 db 26t-s, 4db 12t-s teherautóval illetve 45db 3,5t-s kisteherautóval végezzük.

További információért lépjen kapcsolatba velünk és mi örömmel állunk rendelkezésére.

Lépjen velünk kapcsolatba