Frissítse fel helyiségei megjelenését új, antracit színű kapcsolókkal és aljzatokkal

Olyan kapcsolókat és aljzatokat keres, melyek felfrissítik otthona hangulatát, a tér hangsúlyos, dekoratív elemévé válnak, s ugyanakkor kortalan eleganciát és kifinomultságot árasztanak?

Akkor a Modul moduláris család legújabb, antracit színű tagjait ajánljuk Önnek.

Az antracit szín megfelel a kifinomult еsztétikai ízlésnek és a teret Önnek tetsző részletekkel gazdagítja. A belső berendezéssel harmonizálva modern, trendi megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek – ízlésének megfelelően.

A moduláris elemek színpalettája ezáltal még gazdagabb és színesebb lett, s a fehér, bézs, ezüst, fekete és antracit színű alapmodulok még több kombinációs lehetősége áll rendelkezésre.

Antracit kapcsolókat és aljzatokat minden nappaliba vagy dolgozószobába

Az antracit szín mindig korszerű és elegáns, ezért alkalmas a nappalik vagy dolgozószobák hangulatának felfrissítésére, akárcsak a modern környezetben és dizájnos enteriőrben való elhelyezésre.
Az antracit kapcsolók, aljzatok, dekoratív keretek és a többi funkcionális elem kitűnően illeszkedik a Line termékek egyenes vonalához, a Soft dekoratív keretek lekerekített formájához, valamint a Pure keretek természetes anyagához.

Ismerje meg őket Ön is, a www.tem-hu.hu honlapot felkeresve tudjon meg még többet a modern TEM kapcsolókról és dugaljakról.