Modul EDGE

Az új elegáns MODUL EDGE termékcsalád eddig sosem látott, különlegesen érzéki vizuális látványt nyújt. Ön is kíváncsi rá?

Prémium minőségű alapanyagok

A lenyűgöző kivitelnek köszönhetően a dekoratív EDGE fémkeretek között az alumínium új fényben ragyog. Három figyelemre méltó színben: ezüst, arany, antracit.

Az üveg tisztasága lehetővé teszi, hogy a fény eljátszadozzon az új, dekoratív EDGE üvegkeretek között. A kontrasztos színek – a fekete és a fehér – a legkifinomultabb ízlést is kielégítik.

A »pin« kapcsolók merészsége

A 4 különböző színű »pin« billenőkapcsoló újszerű, egyedi élményt nyújt. A négyféle színben pompázó pin kapcsolóknak az EDGE fém- és üvegkeretekbe való helyezése rendkívül kifinomult megjelenést eredményez.

Minimalizmus vagy retró?

Az EDGE egyaránt megfelel a modern minimalista dizájnnak és a pazar retró stílusnak, s ugyanakkor az újépítésű és a felújított lakásokkal szembeni legigényesebb elvárásokat is kielégíti.

A pin billenőkapcsolókkal való használatra tervezték, de az összes többi MODUL moduláris elemmel is kombinálható.

Moduláris tervezés

SZÍNEK

Kombinálja tetszése szerint a pin kapcsolók és a keretek színeit, és hozzon létre egyedi összeállításokat, melyek tökéletesen megfelelnek az Ön esztétikus élettérről alkotott elképzelésének.

ANYAGOK

Az üveg visszafogott eleganciája vagy a fém merészsége? Gondoskodtunk róla, hogy mindkettő csodásan nézzen ki, ezért nem létezik rossz választás.

KOMBINÁCIÓ

A kapcsoló moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy a keretet tetszése szerint egy másikra cserélje, így a kapcsolókat mindig az Ön által kedvelt stílushoz és berendezéshez igazíthatja.

Legyen merész, váltson EDGE-re

Üdvözöljük egy olyan világban, ahol a nosztalgikus báj találkozik a modern minimalizmus időtlen kifinomultságával.